KERESÉS search-close

A Konyhafőnök VIP

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "A Konyhafőnök VIP"

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2018-11-19

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája az RTL Klubon, ahol a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő az ételeken túl ezúttal egymást is kóstolgatják! A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök VIP címért és a 10 milliós nyereményért.

Ha nem állsz készen, nem kapsz kötényt

A korlátozott helyek miatt, ma este is búcsúznunk kellett pár versenyzőtől. Kötény nélkül, mégis jó tapasztalatokkal távoztak a versenyből.

Elkeltek az utolsó helyek is a séfek csapataiban!

Eljött az utolsó főzés ideje a Válogató héten, a séfeknek már csak 2-2 helyük volt a csapataikban. Vajon kiknek adták az utolsó kötényeket?

A versenyzők füstjelekkel üzentek a séfeknek?

Volt, akinek elfüstölt az étele, mások cipőtalppá változtatták a főelemet, valaki pedig a gépekkel nem boldogult. A séfek különös megoldásokkal találkoztak a konyhában.

Ha nagy a baj a konyhában, Zé segít!

A második főzés alatt eljött az a pont, hogy már Zé sem bírta ki, segítenie kellett Klaudián, aki egyáltalán nem boldogult a gépekkel.

Halász Klaudia nem bírt rájönni, hogy mit is lát a tányérján

A második feladat alapanyagait Sárközi Ákos válogatta össze a versenyzőknek, azonban volt egy híresség, aki egy igazán lehetetlen dolgot nem ismert fel a tányéron.

Cicciolina puszikkal árasztotta el az egész zsűrit

Ha az ételével nem is, de karakterével teljesen levette a lábáról a zsűrit. Zé cukiskodása után még a két séf is beszáltt a puszilkodásba Cicciolinával.

Sárközi Ákos: „Nekem kellenek a tüzes csajok”

Sárközi Ákos persze nemcsak tüzes csajokat talált a csapatába, de még Zé is rábeszélte egy versenyzőre, akárcsak Rácz Jenőt. Vajon jól tették, hogy bíztak zsűritársukban?

Ilyen még sosem volt: Cicciolina és Détár Enikő együtt főztek

Cicciolina nagyon elveszett volt a konyhában, olyannyira, hogy még Détár Enikő is beállt mellé segíteni a pultjába, persze ezt a séfek is észrevették.

A séfek furcsán néztek a versenyzőkre, vajon miért?

Garnéla és csalamádé egy ételben? A séfek kíváncsiak voltak, milyen tervekkel estek neki a feladatnak a versenyzők. Egy-két dolgon azért ők is meghökkentek.

Détár Enikő: „Most szivattok?!”

Az első feladatban Rácz Jenő készült két alapanyaggal a versenyzőknek, akik amikor meglátták, mik lapulnak a búra alatt... nem akartak hinni a szemüknek.

Teljes Rácz Jenő csapata! Ők jutottak be a vígaszágról!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Roland, Éva, Attila és Enikő elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Jenő csapatába.

Nézd vissza a séfek csatája 5. adásának legemlékezetebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

Cicciolina szeretkezéssel készült a versenyre

Zé érdekes helyeken rejtette el a sorsoláshoz szükséges tésztáit, de a zsebes cselt azért még Cicciolina is tudta fokozni.

Ők szerezték meg az utolsó helyeket Sárközi Ákos csapatában!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Jázmin, Dénes, Csocsesz és Béla elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Ákos csapatába.

A séfek megkezdik a kiképzést és senkit sem kímélnek az elődöntőben!

A Válogatónak vége, kialakult a két séf 12 fős csapata. Az elődöntőben a séfek mentorként tanítják a versenyzőket, és felkészítik őket a harcra. Egy hetük van a kiképzésre, így mindenkitől a maximumot várják el.

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2018-11-16

A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf.

Így pingpong párbajoznak a séfek a színfalak mögött!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő nemcsak a konyhában, de azon kívül is folyton versengenek egymással. Így jött képbe a pingpong is. Vajon ki lehet a jobb?

Most bent van a csapatban vagy nincs? Séf, válaszolj!

A séfek sem fogalmaznak mindig egyértelműen... néha félrevezetik egy kicsit a versenyzőket. Meglepő módon, ma este ezt Zé viselte a legrosszabbul.

Rácz Jenő: „A szád íze elég jó!”

A zsűri most is adott egy utolsó esélyt azoknak a versenyzőknek, akiket még nem ereztek eléggé erősnek ahhoz, hogy a csapataikba juthassanak.

Gyenge ételeknek nincs helye a versenyben! A zsűri döntött!

A zsűri nem hazudtolta meg magát az este végén sem: ha valamit nem éreztek kellőképpen kreatívnak vagy erősnek, akkor nyílt is az ajtó.

Zé vérszomjasabb lett, mint a két séf?

A második feladatra a két séf, úgy tűnt, hogy egy kicsivel megértőbben értékelte a versenyzők munkáját, Zé azonban vérszemet kapott.

Fejős Éva „büfés” palacsintával ment a séfek elé

Az írónő sajátosan értelmezte a tésztás feladatot, és úgy döntött, palacsintát készít. Vajon ez elég lesz a zsűrinek az első feladatban bemutatott rántott húsa után?

Megnyíltak a Jurassic Park kapui a Konyhafőnök VIP-ben?

A második feladatban egy óriási és titokzatos láda szállt alá a  magasból. A versenyzők nem tudták eldönteni, milyen kihívás várhat rájuk.

A séfek nem engedtek a szabályokból!

Ha egy ételből semmi sem kerül fel a tányérra, akkor is kaphat valaki egy utolsó utáni esélyt? A séfek kemény döntést hoztak.

A versenyzők nem hitték el: bekerültek a csapatba!

A jó híreket kevésbé akarják elhinni a Konyhafőnök VIP versenyzői. Jenő és Ákos is újabb tagokat választottak a csapataikba, meg is lett a hangos következménye.

„Szívtelen Jenő” most először megenyhül?

Kinek van nagyobb szíve, Jenőnek vagy Ákosnak? A kóstoláson kiderült, hogy bármelyikük képes megenyhülni az ügyes versenyzők láttán.

Panyik Anita rögtön a saját hala miatt vérezhet el?

Anita nagyot szeretett volna villantani, azonban a halszálkák megállították. Az idő szaladt, a szálkák mégsem akartak eltűnni.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő jól tudják, mit utál a másik

Ákos és Jenő a mai első feladat alatt sem hagyták ki, hogy meglessék a versenyzőket munka közben. Egy dolog azonban változott: most mindig a máésik nevében beszéltek.

Zé nélkül is megindult a huncutkodás a konyhában

Zé mindig felpörgeti a hangulatot, ha a konyhába lép, a csütörtöki napon azonban már korábban beindultak a poénok a versenyzők között

Nézd vissza a séfek csatája 4. adásának legemlékezetebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2018-11-15

A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf.

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Hiába a mosoly és a lelkesedés, a séfek újabb versenyzőre mondtak nemet

A nap végén is kiesett valaki. A séfek fájó szívvel ugyan, de elköszöntek még valakitől.

Sárközi Ákos: „Én még nem hiszem el, hogy tudsz főzni!”

A biztos továbbjutók és a kiesők mellett, most is akadtak olyan hírességek, akik még kaptak egy utolsó utáni esélyt. Szerintetek kik lesznek ott pénteken is a konyhában?

Király Petinek mélyütés volt, amit Sárközi Ákos mondott

A második főzés után újra eljött a nagy döntések pillanata. Persze, nemcsak Király Peti vágyakozott egy kötény után, hanem a többiek is.

Kitört a szálka-pánik a konyhában!

Csukák és hekkek pihentek a versenyzők asztalain. A filézésen túl mégis a legnagyobb problémát a szálkák okozták a hírességeknek. Veszélyben lehet a séfek élete?

Ilyen még sosem történt a Konyhafőnökben!

Csocsesz nem tudott mindent kitálalni, csupán a krumplipüréjét tudta a tányérjára tenni, Sárközi Ákos azonban most egyszer kivételt tett...

Király Peti: „Fura, hogy a konyhalányom pipált le!”

Miközben Kovács Dóri bekerült Rácz Jenő csapatába, exe és még jó páran nem mondhatták ezt el magukról az első feladat után.

Ketten ismét azonnal búcsúztak a versenytől

Sajnos nem mindenki teljesített annyira jól, hogy feljusson a galériára, sőt a versenyzők közül rögtön ketten is kiestek a zsűri döntése alapján.

Rácz Jenő: „Én szeretnélek még más vonalakon is megkóstolni!”

Ugyan voltak kreatív ötletek és finom ízek a tányérjaikon, nem minden versenyző ütötte meg rögtön azt a szintet, hogy a séfek beválogassák őket. De egy újabb esélyt azért kaptak.

Vajon a versenyzők „ledominálták” a séfeket főzés közben?

Az első főzés mindig vízválasztó a versenyzőknek, pláne amikor a két séf is megjelenik a pultjaiknál. Vajon ma bátrabban fogadták az ítészeket?

Soma spiritualitása belengte az egész konyhát

Az idő csakrák és a mexikói szűzanya pártfogása közepette Soma csak úgy árasztotta magából a varázslatot. Somina átvette a vezetést a konyhában?

Exek egy pultban? Kovács Dóri és Király Peti megkezdték a csipkelődést

Dóri és Peti hónapokkal ezelőtt szakítottak, így megfagyott egy pillanatra a levegő, amikor újra találkoztak a konyhában...

Nézd vissza A séfek csatája 3. adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2018-11-14

A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf.

Fehér Balázs csak arra vágyott, hogy egy nő megértse

Az egykori modell és énekes a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája kapcsán érkezett a Reggelibe, de olyan sok érdekességet mesélt saját magáról is, hogy a stúdió hölgy tagjai itták a szavait.

Ezért várja annyira a 10 új versenyző, hogy a séfeknek főzzenek!

A Válogató harmadik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit is várnak a séfektől, és mit szólnak a Michelin-csillagaikhoz!

Fehér Balázs: „Ha annyira szexi vagyok, miért nincs kapcsolatom?”

A Konyhafőnök VIP versenyzője nemcsak a műsorról mesélt a Reggeliben, hanem kiterítette a lelkét is a nézők elé. Azt is elárulta, hogy valójában mindig csak arra vágyott, hogy találjon egy nőt, akinek a sötétebb gondolatait is elmondhatja és elfogadja őt. 

Dobó Ági nagyszülei elvesztése miatt nehéz időszakot él át

Az egykori szépségkirálynő megnyerte A Konyhafőnök VIP második szériáját, ezen a reggelen ő főzött a Kifőzdében. Elmesélte emlékeit a műsorról, de emellett szó volt két tündéri gyermekéről és két szomorú családi eseményről is beszélt.

Szarvas Attila „óriás” tányérja kötényt érhet?

Szarvas Attila két olyan elemet is tett a tányérjára, amit a séfek nem szeretnek. Elnézik ezt neki vagy kaphat egy utolsó esélyt?

Sárközi Ákos végül leteszi a voksát Markó Robi mellett?

Nagy döntés előtt állt a séf: az első feladatban kiszúrta magának Markó Robit, de látni szerette volna, hogyan működik stresszhelyzetben. Vajon azt kapta, amit várt?

Ha csapatot nem is, egy utolsó esélyt azért kaptak

Újabb főzés, újabb lehetőség. A versenyzők közül még mindig akadtak olyanok, akik nem győzték meg teljesen a séfeket, ezért pénteken visszatérnek egy újabb kihívásra.

Vigyázz, Sárközi Ákos leszedi a fejed!

Vannak köretek, amiket Sárközi Ákos kifejezetten gyűlöl, pláne, ha a versenyzőktől látja. Elé mernél állni egy petrezselymes burgonyával?

Markó Robi kísérleti konyhát nyitott a kecskelábával

A táncos nem tudta, mihez is kezdjen a kecses kecskelábakkal. Zavarában még Sárközi Ákos tanácsait is elfelejtette... a próbálkozása sikerrel is zárulhat?

Zé hentesnek állt, és pult alól osztotta a húsokat

A második feladat középpontjában a friss húsok, ennél is pontosabban pedig Zé állt. A zsűritag olasz nagypapáját megidézve, bepattant a hentes pult mögé, és eladta az áruját.

Zé: „Ez nem lett elég jó, neked most menned kell!”

A hirtelen halál ma sem kerülte el a versenyzőket. Az első főzés után a zsűri két hírességnél is jobbnak látta, ha már most elbúcsúznak a versenytől.

Rácz Jenő: „Vigyázz, mert gyűjti a csajokat!”

Mindkét séf csapata újabb tagokkal gazdagodott az első főzés után. Volt, akiért ketten küzdöttek, egy valakit pedig egyedül Rácz Jenő akart. Kíváncsiak vagytok, kik azok?

Sárközi Ákos: „Ez a hús él!”

Nyers hús, félresikerült tálalások, eltolt textúrák, mégis rengeteg lehetőség. A séfek ugyan nem akartak mindenkit a saját csapatukba, mégis így is adtak még egy esélyt öt versenyzőnek.

Halász Klaudia nemet mondott Rácz Jenő tanácsára?

Negyven perc alatt egy óriási wellington bélszínt készíteni? Rácz Jenő látta, hogy Klaudiának esélye sincs így, ezért adott neki egy jó tanácsot... a versenyző azonban követte az eredeti terveit.

A versenyzők sokkot kaptak a séfek kritikáitól

Sárközi Ákos és Rácz Jenő ma is folyamatosan figyelte, hogyan dolgoznak a hírességek a konyhában. Persze, most is adtak tanácsokat, a kérdés már csak az volt: megijednek vagy felszívják  magukat tőle a versenyzők!

Flörttel el lehet terelni a zsűri figyelmét?

Egy csinos nő vajon elterelheti Fördős Zé figyelmét, ha a zsűrizésről van szó? Tücsi bevetette magát és csipkés ruháját...

Zé paráztatott, a versenyzők pedig menekültek előle

Mielőtt a két séf is megérkezett volna, Zé ma is felmérte a terepet a konyhában. A kérdései között azonban megbújt egy-két hasznos tanács is, amelyekkel nem kicsit a frászt hozta a versenyzőkre.

Nézd vissza a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2. adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2018-11-13

A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf.

Vajon a mai tizesből kik kerülnek be a séfek csapataiba?

A Válogató második napján tovább folytatódik a küzdelem, ismét 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába?
 

Sárközi Ákos felismerte, amit Rácz Jenő nem!

Ákos a második főzés után már biztosan tudta, hogy Cicciolina az az ember, aki zsűritársának mindenképpen kell a csapatába... de mit szólt ehhez Jenő?

Sárközi Ákos: „Leszel a csapatom tagja?”

A második főzés után tovább bővültek a séfek csapatai. A versenyzők alig hittek a fülüknek, amikor Ákos és Jenő kimondta a mágikus szavakat: téged akarlak!

Bebe sorsa megpecsételődött?

Az első feladtban a tésztakészítés miatt csúszott el, a másodikban pedig a nyers hús fogott ki a zenészen. A zsűri vajon ad neki egy harmadik esélyt?

Kabát Peti: „Feladtam a mellkeresést!”

Peti beparázott a hattyú kinézetű óriás libától, pláne akkor, amikor ki is húza magának. A húsrészek feltárása közben azonban eltévedt egy kicsit a szárnyasban...

Úgy még senki sem boncolt libát, mint Cicciolina

Cicciolina olyan technikával nyitotta fel a szárnyast, hogy Zé azt javasolta neki, jobb lesz, ha inkább eldugja a séfek szeme elől a maradékot.

Liba vagy hattyú? Csirke vagy kacsa? A versenyzők nem tudták

A második feladatban különböző szárnyasok vártak a versenyzőkre, a sorsukról pedig a boríték döntött. Egy gond maradt csak hátra: ki kellett találniuk, melyik állat az övék.

Öten kaptak egy második esélyt - vajon bent maradnak?

Az első kóstolás után Zé és a két séf úgy döntöttek, nem mindenki győzte meg őket annyira, hogy kiválasszák őket a csapataikba. Nekik egy második főzésen is villantaniuk kell.

Kiss Ramóna a séf nyakába ugrott örömében

Az első főzés után mindkét séf talált olyan versenyzőket, akiket maguk mellett szerettek volna tudni a csapatukban. Kiss Ramóna és Fehér Balázs szinte felszaladtak a galériára örömükben.

Hirtelen halál: ők estek ki elsőként a versenyből

A kóstoláskor, ha valakivel nem volt elégedett a zsűri, azonnal távoznia kellett a konyhából. Két hírességnek már rögtön az első főzése után búcsúznia kellett A séfek csatájától.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő kíméletlenül osztották a tanácsokat

A két Michelin-csillagos séf főzés közben folyamatosan monitorozta a versenyzők munkáját, és nem egyszer közbe kellett szólniuk... Kemény tanácsokat osztogattak nekik.

Így felelj meg a Michelin-csillagos séfek elvárásainak!

Zé után megérkezett a két Michelin-csillagos séf is a konyhába! Vajon mit vár el a versenyzőktől Sárközi Ákos és Rácz Jenő?

Fördős Zé megkezdte a versenyzők paráztatását!

Szép sorban érkeztek a hírességek a Konyhafőnök konyhájába. De vajon tudják, mi vár rájuk? Fördős Zé beugrott hozzájuk még a séfek előtt, hogy egy kicsit felmérje a terepet.

Nem hiszed el, mit hagyott otthon Kabát Peti!

Az első napon saját alapanyagokból főztek a hírességek, Kabát Peti azonban nem hozott el magával valami nagyon fontosat. De nem fogta vissza magát: minden versenytársánál bepróbálkozott a kunyerálásával.

Nézd vissza a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája első adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

Ők bizonyítanak az első napon A séfek csatájában!

A Válogató héten mindennap 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába? Nézzük, az első nap hírességeit!

Kvíz szabályzat


szerző:
2018.11.12. 10:03
Kvíz szabályzat

Gasztro kvíz játék
Alapdíjas SMS alapú szolgáltatás: Gasztro kvíz.

 

Sárközi vs. Rácz, ma este indul A séfek csatája!

Fördős Zé továbbra is meghatározó arca A Konyhafőnök VIP-nek, de az új évad a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő versengéséről szól majd. A Reggelibe együtt érkeztek és meséltek a ma este kezdődő gasztro reality újításairól.

Mit tanult Hajdu Steve Sárközi Ákostól?

A színész hamarosan újra látható a színes, látványos Álomutazó című darabban. Közelgő bemutatója mellett mesélt arról is, mi mindennel gazdagodott a tudása, amikor szerepelt A Konyhafőnök VIP-ben.

Új szerelem jött Fehér Balázs életébe!

Az egykori énekes és modell jó pár évre eltűnt a köztudatból. Mit csinált a három év alatt? Honnan jött az új szerelem és a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája?

Markó Robi betegsége miatt ragadott fakanalat

Miután a táncos megtudta, hogy gluténérzékeny, rájött, hogy saját magának sokkal takarékosabban tud ételeket készíteni. Emellett azonban azt várja a Konyhafőnök VIP-től, mint a táncos edzőtáboroktól is.

Gyebnár Csekka úton-útfélen készül a versenyre

A Barátok közt színésznője semmiképp sem akarta félvállról venni a versenyt, pláne, hogy két Michelin-csillagos séf kóstolja majd az ételeiket.

Van olyan határ, amire már Soma is nemet mond?

Soma évek óta unja a saját ízeit, pedig sokat és sokaknak főz, ráadásul a visszajelzések alapján jól. Az viszont inspirálja, hogy változzon és új ingereket kapjon a konyhában.

Tomán Szabina szeretné, ha a verseny miatt beszippantaná a főzés

Szabina régebben rengeteget főzött otthon, azonban ez azóta megváltozott. Most párjának szeretne bizonyítani, hogy igenis tud, és természetesen szeretné, ha a verseny visszahozná a régi szenvedélyét.

Gyebnár Csekka


szerző:
2018.11.09. 07:00
Gyebnár Csekka

A Barátok közt színésznője semmiképp sem akarta félvállról venni a versenyt, pláne, hogy két Michelin-csillagos séf kóstolja majd az ételeiket.

Markó Róbert


szerző:
2018.11.09. 07:00
Markó Róbert

Miután a táncos megtudta, hogy gluténérzékeny, rájött, hogy saját magának sokkal takarékosabban tud ételeket készíteni. Emellett azonban azt várja a Konyhafőnök VIP-től, mint a táncos edzőtáboroktól is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!